0 Lista želja
0 Korpa
Vaša korpa je prazna.
Ukupno: 0 RSD
Korpa

LED Rotacija na štap 64 diode RL-05

Cene su sa PDV-om:
3 450 RSD
Šifra proizvoda:6275
Proizvođač:SG LED
Težina:1.00 kg
Kataloški broj: RL-05
Napon: 12/24V
Broj LED dioda: 64
Homologacija: Da
Garancija: 6 meseci
U korpu
dostupnost

Ovaj LED rotacioni treptač model SGL-RL-05 brenda SGLed je izuzetno funkcionalna i praktična rotaciona lampa za vozila koja se kreću u saobraćaju. Sa flexibilnim nosačem za montažu na štap, ova rotaciona lampa može biti lako postavljena na različita vozila. Radni napon od 10V do 30V omogućava fleksibilnost u upotrebi i može se koristiti na različitim vrstama vozila.

Lampa ima 64 diode snage od 0,5W, što daje ukupnu snagu od 32W. Boja narandžaste svetlosti omogućava visoku vidljivost i upadljivost u saobraćaju. Dimenzije ove rotacione lampe su visina 183mm i prečnik od ∅93mm, a visina flexibilnog nosača je 96mm. Vijak za pričvršćivanje i letir matica su isporučeni uz lampu, što olakšava i ubrzava postavljanje.

SGL-RL-05 ima 10 modova rada, koje se mogu menjati pritiskom na taster na lampi. Ova rotaciona lampa pamti poslednji način rada i pri svakom ponovnom uključenju počinje da radi iz tog moda. Homologacija E10 garantuje da je ova rotaciona lampa testirana i odobrena za upotrebu na vozilima u saobraćaju.

Ukratko, SGL-RL-05 je efikasna i izdržljiva rotaciona lampa koja će obezbediti visoku vidljivost i sigurnost na putu. Sa različitim modovima rada i fleksibilnim nosačem, ovaj model rotacione lampe je praktičan za upotrebu na različitim vozilima i u različitim uslovima.

64 diode od 0,5W =32W

dimenzije visina 183mm fi 93mm

ima homologaciju

Naziv proizvodjača: SG LED
Neto težina: 1.00 kg
Bruto težina: 1 kg
Marka proizvoda: SG LED
Ova web stranica koristi kolačiće
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".